Bun venit!

Ne bucurăm că ne vizitați.
Sugestiile, propunerile, gândurile, aprecierile voastre sunt de mare importanță pentru noi, nu ezitați să ni le împărtășiți!

.

ADAUGATI UN MESAJ?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. O lansare de carte reusita, cu audienta selecta.
  Multumesc domnului Luca Cristian Grigore pentru invitatia onoranta.
  Reactualizarea intelesurilor unor simboluri universale este binevenita !

 2. O carte a lui Ioan T.Ulic, cunoscut si apreciat General si Sef de Stat Major al Armatei Romane, apartenent al mai multor Societati de cercetare europene si recunoscut mason si parte din Consiliul Suprem al Ritului Scotian Antic si Acceptat din Romania, ingrijita si adaptata de reprezentantii Ascociatiei Discipuli Essenorum, aceasta carte, Dogmatica Pantaclelor, prezentata la Targul International de Carte, Gaudeamus 2017, este doar o introducere a unei lucrari mult mai ample despre simboistica ezoterica.
  Oratorii reprezentanti si reprezentativi ai Discipuli Essenorum Luca Cristian Grigore si Ionut Bontas, parca doua personaje de basm romanesc, unul cu figura crunta si suflet de adolescent, ca un urias al vremurior stravechi, iar celalalt ca un viteaz razes al lui Stefan cel Mare, s-au completat reciproc in analiza a trei semne fundamentale a tuturor simbolurilor din lumea intreaga: TRIUNGHI, CERC SI CRUCE.
  Chiar daca stiti cu siguranta definitiile stiintifice ale acestora, va asigur cu mana pe inima, ca veti descoperi un univers aparte parcurgand paginile scurte si dense ale acestui compendium, doar un inceput al unei galaxii.

 3. „Viata este un dar pe care l meritam atunci cand il daruim … ” Apreciez si sustin oamenii frumosi care se implica in frumosul si necesarul proiect : „Scoala de vara a Centrului social Marcuta” !

  Doamne, ajuta !

 4. „Nu contează să faci multe lucruri, important este să le faci cu multă dragoste.”
  „Dacă nu poți să hrănești o sută de oameni, atunci hrănește unul singur”
  Maica Tereza

  Am înțeles deja că Asociația Discipuli Essenorum exact asta încearcă să facă.
  Mă simt onorat fie și numai pentru că i-am cunoscut pe unii dintre OAMENII care încearcă să susțină, promoveze și dezvolte acest proiect!

  Dumnezeu să ajute să putem ajuta!

  Valentin Tudor, București

 5. Arta nu exista decat atunci cand este pusa in valoare.
  Multumesc Discipuli Essenorum pentru onoarea de a ma fi invitat „La Palat”. Un eveniment extraordinar, cu un public de exceptie.
  Doresc sa nu ramana un eveniment izolat si, de aceea, ori de cate ori voi reveni in Romania, ma voi alatura Discipuli Essenorum.
  Iancu Matei Ovidiu, prim solist – Teatrul de Balet Tulsa, S.U.A.

 6. Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea.
  Pentru mine, momentul de balet Seara la Palat desfasurat la Palatul Brukenthal din Avrig, in 28 iunie 2013, a fost un astfel de moment!
  Cristi si Carmen, va multumesc pentru onoarea de a va cunoaste si de a va spune ca sunteti alesi de acolo de unde se aleg oamenii oameni adevarati.
  dr. Mircea Barlutiu, Sibiu