lansare

Lansarea primului volum din DOGMATICA PANTACLELOR a lui Ioan T. ULIC

Cu ocazia Târgului de Carte GAUDEAMUS organizat la Complexul Expozițional București, în ziua de 24 noiembrie 2017 a avut loc lansarea primului volum din lucrarea DOGMATICA PANTACLELOR aparținând lui Ioan T. ULIC.

Lucrararea inginerului și locotenent-colonelului de cavalerie Ioan T. ULIC, cu un pronunțat caracter esoteric, tratează aspecte referitoare la simboluri utilizate atât de Biserică, dar și de unele organizații mai puțin active în viața publică, catalogate de multe ori ca fiind oculte.

Păstrată până acum doar sub formă de manuscris, lucrarea era greu accesibilă și de cele mai multe ori necunoscută celor care doreau să aprofundeze acest subiect. Însă, urmare a inițiativei și eforturilor depuse de către doi dintre membrii fondatori ai Asociației Discipuli Essenorum, iată că a putut vedea lumina tiparului primul volum care tratează aspecte referitoare la "Cerc", "Triunghi" și "Cruce".

Întrucât o astfel de intreprindere, pe un subiect nu foarte răspândit, este o sarcină dificilă pentru oricine, cei care s-au îngrijit de apariția acestui prim volum s-au bazat pe sprijinul substanțial al unor prieteni, pe care vă lăsăm să-i descoperiți la lecturarea cărții, cărora le mulțumim pe această cale!