Luca Cristian GRIGORE - Membru Fondator

Președintele Asociației Discipuli Essenorum

            Initiator al ideii “Discipuli Essenorum”, Luca face parte dintre membrii fondatori ai Asociatiei, fiind permanent implicat in programele de atragere a fondurilor necesare desfasurarii activitatilor.
        Ca jurist, Luca se ocupa de urmarirea si coordonarea activitatilor Asociatiei din punctul de vedere al cadrului legal de desfasurare a acestora.
        Liant intre Asociatia noastra si Ordinul DeMolay Romania, Luca si-a dedicat cea mai mare parte a activitatii sale indrumarii tinerilor in general, fiind initiatorul mai multor actiuni in care acestia sunt implicati.
        Cu o vasta experienta juridica, dar si in domeniul economic, Luca este promotorul unor programe de integrare sociala constand in organizarea de diverse activitati cum ar fi excursii, tabere sau participari in cadrul unor reuniuni, simpozioane, in cadrul carora tinerii socializeaza si iau contact cu diverse teme sociale, istorice si chiar ezoterice.

Ioana Gabriela GRIGORE - Membru Asociat

          Licentiata in Economie si brevetata international ca Manager in Turism, Ioana este cea cere se ocupa impreuna cu alti membri aderanti si cu voluntarii Asociatiei de programele turistice pe care dorim a le lansa pe piata, intentia noastra fiind aceea de a pune bazele unei tabere internationale permanente, in Romania.
          Formator acreditat si cu abilitati lingvistice de limba germana si engleza, Ioana participa la elaborarea programelor de educatie a tinerilor, impreuna cu Alexandra.
          Totodata, Ioana supravegheaza activitatile in domeniul social, cum ar fi acordarea de ajutoare sociale si, poate cel mai important pentru noi, sustinerea financiara a Sofiei RUS, diagnosticata cu autism.
          Experienta in domeniul turistic, cat si acreditarile internationale detinute in acest domeniu, o plaseaza pe Ioana in centrul grupurilor de lucru concentrate pe crearea de programe de recreere si petrecere a timpului liber, dar si culturale.

Valentin TUDOR - Membru Asociat

 

Născut la data de 5 octombrie 1966. Absolvent al Academiei Tehnice Militare, al Universității "Politehnica" București și al Facultății de Drept din Universitatea "Spiru Haret".

Cu o calificare multidisciplinară (sisteme de securitate, IT, juridic, investigatii) și o bogată experiență profesională, pensionar militar, în prezent Director Tehnic la Tiger Security Services S.A., s-a alăturat echipei noastre cu dorința de a participa la proiectele în care asociația s-a angajat.

 


web site traffic statistics