Rareș Mircea BÂRLUȚIU

           Născut la data de 10 septembrie 1989. Absolvent al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Medicină, specializare medicină.

            Actualmente medic rezident în specializarea ortopedie-traumatologie și doctorand în cadrul Școlii doctorale a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Cea mai mare realizare, pe plan profesional, până în acest moment, a fost participare la 64th Lindau Nobel Laureate Meeting.

,,Everything is theoretically impossible, until it is done.” Robert A. Heinlein

Mihai CROITORU.

                    Mihai Croitoru s-a nascut in Bucuresti la 24.02.1979, a urmat cursurile Universitatii Politehnica Bucuresti (2003) si este doctor in economie, ASE Bucuresti 2011.

                    A lucrat in diferite institutii financiare iar din anul 2005 s-a dedicat activitatii de anteprenoriat. Conduce in prezent SC NICOLTANA SA cu obiect principal de activitate imbutelierea apei minerale naturale.

Tudor DINCĂ

Conducătorul firmei omonime, este expert autorizat pentru executarea lucrărilor de restaurare a suprafețelor  arhitecturale -  fațade și interioare de biserici, case, castele, vile și clădiri istorice publice și private care prezintă un interes  istoric și/sau artistic, - decorațiuni interioare,  sculpturi din marmură și bronz , mobilier de epocă, obiecte in ceramica, sticla, chihlimbar, fildeș, aur și argint.

            A executat  lucrări de restaurare in mari și importante muzee: Muzeele Capitoliului, Muzeul Național Roman, Muzeele Vaticanului, conservarea și restaurarea unor clădiri la fel de importante: mormântul lui ENEA (Heroon) de la Lavinium (Pratica Di Mare), Portile de bronz  de la  Amalfi (cele mai vechi din Italia, turnate in 1070 la Constantinopol ) și porțile de bronz de la  Ravello (care dateazâ  de la 1179), decorațiile in piatră în stil  maur  din curtea interioară a Villei Rufolo, tot din Ravello (1280),  curtea interioră așa   zisă  a Paradisului (1130) și Altarul monumental al Sf. Apostol Andrei în Catedrala din Amalfi

Matei Ovidiu IANCU

           S-a născut în București în anul 1983. A absolvit Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” din București în 2002 după ce a fost bursier al școlii English National Ballet din Londra.

           A dansat ca solist din timpul școlii iar din 2002 a fost angajat ca prim – solist al Operei Naționale București unde a dansat până în 2012. Din 2012 până în 2014 a fost Senior Solist la Tulsa Ballet Oklahoma – SUA. Între 2014-2015 a revenit ca prim – solist la Opera Națională București și între anii 2015-2016 ca prim – solist și maestru de studii și repetiții la Teatrul de Balet Sibiu. În prezent, este prim-solist al Operei Naționale București.

Ion MIRCIOAGĂ

            Ion Mircioagă s-a nascut la data de 22 iunie 1955 in Mihăileşti Giurgiu, Romania.

            În perioada 1976 – 1980 a frecventat cursurile Facultăţii de Chimie din Bucureşti. În anul 1995 a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” Bucureşti.

           În prezent este conferenţiar universitar la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti şi profesor invitat la Universitatea de Arte „George Enescu” Iaşi. De asemenea ocupă funcţia de secretar la Asociaţia Culturală „7”.

Silviu MOLDOVAN

            S-a născut la data de 10 mai 1971 in Reghin, jud. Mureș.                                                                                         Absolvent al Facultății de Istorie a Universităţii „Al.I. Cuza” din Iaşi (specializarea Istorie Contemporană), promoţia 1997, Masteratul în cadrul Facultăţii de Istorie a Universităţii „Al.I. Cuza” din Iaşi.           Studii post-universitare în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti.           Din 2006, doctor al Facultăţii de Istorie a Universităţii din Craiova    

           În prezent, este Şef al Serviciului Cercetare, Editare din cadrul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, Cercetător ştiinţific, gradul I în cadrul Centrului de Istorie şi Civilizaţie Europeană al Academiei Române – Filiala Iaşi, Președinte al Centrului de Studii Regionale și Pluraliste „Transilvania” din Târgu Mureș.

            Este deasemenea Membru fondator al Centrului de Studii Danubiene, de pe lângă Facultatea de Istorie şi Filozofie a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, Membru al Consiliului științific al Centrului de Cercetare a Conlucrării Bisericii Ortodoxe cu Armata României „General Paul Teodorescu”, de la Mănăstirea Dintr-un Lemn, jud. Vâlcea, Coordonator al colecţiei „Românii din jurul României” a Editurii Eikon din Bucureşti și Membru în Colegiul de redacţie al semestrialului „Caietele C.N.S.A.S.”

 


web site traffic statistics